TARRAGONA. La delegació diocesana de litúrgia publica el primer número del butlletí “Connecta’t”

Data: 24 de novembre de 2020

Aquest butlletí, editat per la Delegació diocesana de Litúrgia, porta per títol Connecta’t i tindrà una periodicitat bimensual.

La publicació, en format PDF, compta amb diverses seccions: un espai d’espiritualitat —amb notes sobre els temps i les festes litúrgiques—; sobre l’Eucaristia, per aprofundir en les diferents parts que la conformen; un espai sobre símbols i signes; sobre la música i el cant en la litúrgia i, en darrer lloc, sobre els sants de casa nostra, sants i beats de la nostra Església de Tarragona.

Aquelles persones que el vulguin rebre per correu electrònic el poden demanar a liturgia@arqtgn.cat. Si es vol rebre per WhatsApp, juntament amb d’altres informacions de l’arxidiòcesi, s’ha d’afegir el número de telèfon 977 24 82 02 a l’agenda de contactes i enviar un missatge amb la paraula ALTA + nom i cognom.

Des de la Delegació diocesana de Litúrgia activarà en breu una pàgina web, Fraterna, el mateix nom que tenia fins ara el bloc d’aquesta Delegació. També s’impulsaran diverses sessions amb l’objectiu d’ajudar i formar totes les persones que exerceixen serveis litúrgics en les comunitats cristianes.

La veu de l'església