El dissabte 5 d’octubre va tenir lloc la trobada interdiocesana de Mans Unides a Montserrat, per celebrar el 60è aniversari de l’associació pública de fidels i donar gràcies a la vegada de tota la feina feta. Hi va haver representació de totes les Diòcesis catalanes.
Les activitats van començar amb la benvinguda i actuació de l’Esbart Rocasagna de Gelida. Després es va dur a terme una conferència de la Gna. Mª Dolores Martín, benedictina, sobre la tasca de Mans Unides, la solidaritat amb els que tenen situacions de fam i subdesenvolupament, i la promoció de la dona.

L’acte central de l’acció de gràcies fou l’Eucaristia, presidida per Mons. Agustí Cortés, Bisbe de Sant Feliu de Llobregat i concelebrada per Mons. Vives, Mons. Vadell i l’Abat J M Soler i a la qual van assistir-hi molts fidels i membres voluntaris de Mans Unides de les Diòcesis amb seu a Catalunya. Mons. Pardo s’hi va poder incorporar més tard.
Després tingué lloc el dinar festiu, dins el qual tingueren unes breus salutacions tant l’Abat de Montserrat, com el Secretari general i la Directora de Programes dels Serveis centrals a Madrid.
Al llarg d’aquest any 2019 Mans Unides està celebrant el seu 60è aniversari tal com varen fer l’any 2009, però enguany amb més il·lusió, ja que són 10 anys més de tasca i de bons resultats.

En ser poques les ocasions en què es poden reunir els voluntaris de Mans Unides i trobar-se amb persones que d’una forma o altra, estan vinculades a Mans Unides, va ser una reunió plena de joia en la qual els assistents es van poder retrobar, conèixer millor, compartir i estrènyer llaços de germanor.
Fou una ocasió magnífica per trobar-se a Montserrat, als peus de la Mare de Déu, i oferir-li la feina de tants anys, demanar-li ajuda, protecció i que continuï donant ànims per treballar en favor dels nostres germans més necessitats i a favor de la solidaritat i la justícia.