El programa, de la Fundació Catalunya Cultura, vol ajudar a consolidar projectes culturals mitjançant la innovació i el desenvolupament de propostes amb valor afegit.
En la primera fase d’aquest programa, Catalonia Sacra rebrà suport i assessorament per treballar aspectes i estratègies en els camps de la producció, comercialització, comunicació, finançament o mecenatge, formació que permetrà enfortir aquesta iniciativa de difusió del patrimoni cultural d’arrel religiosa. En una segona fase, si Catalonia Sacra en resulta seleccionada, es prioritzarà la recerca de finançament per a desenvolupar les diferents vessants del projecte.
Els diferents projectes seleccionats en aquesta convocatòria es van presentar el dimecres 22 de maig en un acte a l’antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona.

Assentar bases sòlides de projectes culturals
Impulsa Cultura és una iniciativa de la Fundació Catalunya Cultura, fundació integrada per entitats privades i públiques amb l’objectiu d’establir vincles entre el sector empresarial i el món cultural. Des de la seva creació, ha aglutinat una important representació d’empreses amb tradició en el mecenatge i la comprensió de la cultura.
El programa Impulsa Cultura és un pla de formació i acompanyament que la fundació ofereix anualment i de manera gratuïta a projectes culturals d’arreu del territori. L’objectiu és treballar amb les persones participants aquells aspectes clau que les ajudarà a impulsar el seu projecte, desenvolupant de manera integral la seva estratègia per a ser sostenibles.

Font : Catalonia Sacra