L’Ateneu Universitari Sant Pacià i el Secretariat Interdiocesà per a la Custòdia i Promoció de l’Art Sagrat (SICPAS) van signar un conveni de col·laboració que permetrà a ambdues institucions millorar la seva capacitat d’acció.
Mons. Francesc Pardo, president del SICPAS i de Catalonia Sacra, i el Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu, van ser els encarregats de la signatura del conveni en un acte que es va fer a la sagristia de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona el passat 20 de febrer.
La col·laboració es durà a terme mitjançant la Facultat Antoni Gaudí d’Història, Arqueologia i Arts Cristianes, per la part de l’Ateneu, i del projecte Catalonia Sacra, per part del SICPAS. El conveni, a banda d’obrir un marc general de col·laboració, es concreta principalment en dues línies de treball. La primera, la participació de la Facultat en els cursos de formació de Catalonia Sacra, tant a nivell de planificació, com de professorat i reconeixement de crèdits; la segona, la possibilitat d’obrir els camps de treball de Catalonia Sacra als alumnes de la Facultat per tal que aquests puguin desenvolupar amb més profunditat i recorregut els seus treballs acadèmics, i alhora, posar en pràctica allò après durant els seus estudis.

Font : Catalonia Sacra