El dia 26 de març va morir Mons. Isidre Sala i Ribera, bisbe emèrit d’Abancay, i fill del nostre bisbat de Solsona, a l’edat de 86 anys. La celebració de les exèquies va ser el dia 28 de març a Abancay (Perú)
Des de la diòcesi se celebrarà una missa funeral el dia 12 d’abril –divendres- a les 10h del matí a la catedral de Solsona , presidida pel bisbe Xavier Novell.
Mons. Isidre Sala, bisbe emèrit d’Abancay, va néixer a Bergús el dia 3 de març de 1933.
Va iniciar els estudis eclesiàstics al Seminari de Solsona l’any 1947 i va ser ordenat prevere el dia 20 de juliol de 1958, al santuari de Lurdes de la Nou.
Durant els seus anys de ministeri al nostre bisbat va servir pastoralment les parròquies de La Coromina, Valldeperes, Balsareny i Salipota.
El gener de 1969 va marxar de missioner al Perú, diòcesi d’Abancay. Va ser ordenat bisbe auxiliar d’Abancay el dia 14 de desembre de 1986. I el dia 1 de desembre de 1992 van prendre possessió com a bisbe titular.
Des de la diòcesi volem agrair a Mons. Isidre els anys dedicats al ministeri presbiteral a la nostra diòcesi. Preguem per ell i que el Senyor el tingui a la seva glòria. Descansi en pau.
Font: Bisbat Solsona
Publiquem l’escrit fet per la diòcesi d’Abancay:
Nota de la Diócesis de Abancay