Els propers dies 5 i 6 de juliol de 2019, el Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC), organitza a Barcelona les XVIIIes Jornades Interdiocesanes de Responsables de Catequesi, amb el títol: «La catequesi, al cor de la comunitat».
En el programa s’assenyala que «és molt evident que no vivim una època de canvis, sinó un canvi d’època que ha afectat profundament les nostres comunitats parroquials (…). En conseqüència, el canvi no pot ser únicament de mètode catequètic, sinó que cal una nova manera d’acollir, d’escoltar, d’anunciar i d’acompanyar; i això no afecta solament a la catequesi, sinó també a tota la comunitat, a tota la parròquia. Aquestes jornades ens ajudaran a descobrir que el lloc natural de la catequesi està al cor de la comunitat parroquial»
Les Jornades es desenvoluparan a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona. N’adjuntem el programa i hi ha la possibilitat d’inscriure-s’hi on-line a través de la pàgina web del SIC: www.sic-catequesi.cat

Tríptic Jornades