Del 27 al 29 d’agost de 2018 tingueren lloc a Pallejà, Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, les Jornades d’estiu de les Delegacions de Missions de Catalunya, presidides per Mons. Enric Benavent, bisbe de Tortosa.
Els participants compartiren les diferents iniciatives i activitats que es duen a terme des de les respectives delegacions, i posaren en comú propostes per treballar a nivell interdiocesà el proper curs, en vistes a la celebració del mes missioner extraordinari, que per desig del Sant Pare se celebrarà a l’octubre del 2019.

Les jornades van tenir l’entusiasta aportació de Mn. Joan Solé, capellà de la Diòcesi de Girona, que els parlà de la realitat i l’espiritualitat missionera, a partir de la seva experiència missionera a Dapaong (Togo), on va estar deu anys, i dels escrits de Mn. Joan Esquerda Bifet, que ara aprofundeix en els seus estudis.

Mons. Agustí Cortés, Bisbe de Sant Feliu de Llobregat, s’hi va fer present, fent-los sentir acollits i acompanyats per l’Església local que ell presideix. Enmig de la trobada van fer una sortida, on van poder admirar la cripta de Gaudí i la Colònia Güell.