• Per quart any consecutiu, la Confraria del Cava Sant Sadurní, El Celler de Can Roca i Càritas Catalunya posen en marxa la Campanya “Cava amb Cor”
  • Amb la venda del cava solidari, 2 euros de cada ampolla es destinaran a projectes per a infants i joves en risc d’exclusió social atesos per les Càritas a tot Catalunya.
  • Els tres primers anys es van recaptar 85.000 euros que han permès ajudar a gairebé 550 infants, joves i les seves famílies. Enguany ja tenim reservades més de 8.000 ampolles per a les empreses que les adquireixen com a regal institucional. I com en les anteriors edicions també es podrà comprar en els diferents punts de venda de supermercats d’arreu de Catalunya a partir del 5 d’octubre.

 

Barcelona, 5 d’octubre de 2023 – El 5 d’octubre s’inicia la quarta edició de la Campanya “Cava amb Cor”, organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní i Càritas Catalunya, amb el suport d’El Celler de Can Roca.

Enguany hem renovat i enfortit la col·laboració entre la Confraria del Cava i Càritas Catalunya que va néixer fa 10 anys per sensibilitzar i captar fons a favor del Programa de Família i Infància de Càritas Catalunya. La tradicional Nit solidària que aplegava a cavistes i empreses al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) va derivar cap a la Campanya Cava amb Cor amb l’arribada de la COVID-19.

La campanya compta amb el suport d’El Celler de Can Roca i la implicació dels tres coneguts germans. Un equip de persones molt sensibilitzades sobre la situació de la infància més vulnerable de casa nostra.

Enguany tornem a comptar amb el suport de 6 patrocinadors i amb la col·laboració d’11 cavistes que han seleccionat un cava Brut Reserva 2020.

També tenim el suport de les cadenes de supermercats i comerços especialitzats que vendran el cava amb cor així com de les empreses que estan comprant el cava pels seus regals institucionals.

Enguany, com a novetat les empreses podran fer comandes a través del web www.cavaambcor.cat.

Dos euros del preu de l’ampolla es destinaran als projectes socioeducatius de Càritas a Catalunya que atenen a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Eduard Sanfeliu, president de la Confraria del Cava, ha afirmat que “aquesta nova campanya és un exemple de la sensibilitat de les persones que compren el Cava amb Cor, així com de les empreses col·laboradores, en un moment en què cal continuar lluitant perquè els infants, adolescents i joves tinguin oportunitats per a formar-se i encarar el futur amb esperança”.

Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, posa de manifest que “les famílies amb infants en risc d’exclusió social van ser un dels col·lectius prioritaris en l’acció social de Càritas. Durant el 2022 es van desenvolupar 230 projectes adreçats a les famílies; d’aquests es van beneficiar prop de 6.564 persones, que van comptar amb uns recursos aplicats de 5,8 milions d’euros”.

Roig destaca que, gràcies a la sensibilitat de les persones i empreses que participen d’aquesta campanya, Càritas Catalunya pot posar a disposició de les famílies centres oberts i de lleure, beques menjador, reforços educatius, espais de guarda, centres de suport matern infantils i acompanyaments a famílies.

Finalment, Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca i padrí d’aquesta nova edició del Cava amb Cor, ha animat a la ciutadania a comprar el Cava amb Cor, ja que “comprar una ampolla d’aquest cava és omplir-se de sentit”. Per Roca, “Càritas és una entitat constructora  de  segones  oportunitats  per  aquells  que  més  pateixen”.

El Cava amb Cor es posarà a la venda a partir del 5 d’octubre, a través de tots els establiments col·laboradors, que es poden trobar al web www.cavaambcor.cat; també es poden fer donatius a través d’aquesta plataforma.

Font: Càritas Catalunya