Dilluns dia 15 de maig, a la seu de l’editorial Balmes, de Barcelona, va tenir lloc la presentació del «Llibre de la Seu» del celebrant, on hi ha les oracions presidencials, les pregàries dels fidels, les benediccions i una breu referència al santoral de cada dia, per a les celebracions de l’Eucaristia. Aquest llibre extret del Missal Romà en la seva tercera edició, sense ser un llibre oficial litúrgic, és molt útil per a la presidència de les celebracions.

El llibre de la seu fou presentat per l’Arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives, President de la Comissió Interdiocesana de Litúrgia (CIL), pel Director de l’Editorial Balmes, Dr. Ramon Corts, Vicerector de l’Ateneu Universitari St. Pacià i Director de l’obra, així com pel Sr. Lluís Galobart, de la impremta Galobart de Sta. Eulàlia de Ronçana, que ha tingut cura de l’edició tant del Missal 3a edició com ara del Llibre de la Seu del celebrant.

Alguns delegats diocesans de litúrgia, així com professors de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona, i públic interessat van assistir a l’acte.