Dilluns 14 de juny, els membres del SIJ i delegats de joventut de les diòcesis amb seu a Catalunya i Mallorca amb el Sr. Bisbe Sergi Gordo, responsable de la pastoral juvenil, es van reunir a Barcelona per tal de programar el curs vinent, amb activitats com el Camino de Santiago, els dies 31 de juliol al 3 d’agost; la PEJ22 (Peregrinación Europea de Jóvenes) del 3 al 7 d’agost de 2022 a Santiago de Compostela; o la jornada d’animadors de joves que tindrà lloc el 26 de març de 2022; i compartir les diferents iniciatives que es duran a terme des de les Delegacions al llarg d’aquest estiu.

A més, es van acomiadar de mossèn Josep Mateu, que aquest curs acaba la seva etapa que durant tres anys ha exercit de director del SIJ, tot agraint-li aquests anys de servei i dedicació a la pastoral juvenil.

Durant la reunió, es va dur a terme la votació per tal d’escollir el nou director del SIJ, pas previ per a la confirmació i nomenament que realitzaran els prelats de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Els membres del SIJ agraeixen a Mn. Josep  tots aquests anys dedicat a apropar Crist als joves i desitgen molta sort i encerts al proper director que surti escollit.