Data: 26 de setembre de 2023

El dissabte 23 de setembre la parròquia de Vilanova de Bellpuig va viure una eucaristia especialment significativa, en la que en Jacob Budz, seminarista veí de Vilanova, va ser admès a ordes. Per aquest ritus, l’Església accepta i reconeix de manera pública i formal que el candidat està fent un bon camí de discerniment vers el sagrament de l’orde.

La missa va ser presidida pel bisbe Francesc –com escau en aquest pas de l’admissió a ordes- i va comptar amb una nombrosa participació: des de la família del mateix Jacob, passant per diferents mossens i diaca, els feligresos de Vilanova i altres de la UPP de Bellpuig, un bon grup de joves de la diòcesi (que aquella tarda participaven a la primera trobada de la delegació de joventut per aquest nou curs) i, també, seminaristes de diferents bisbats de Catalunya.

Al final de la celebració, el Sr Bisbe va felicitar en Jacob, la seva família i la mateixa parròquia, per poder viure un pas com aquest. Alhora, va animar en Jacob a tenir memòria agraïda de totes les persones que l’han ajudat en el camí de la fe i, per últim, va animar a tots a continuar pregant per les vocacions, fent-los partícips de la sol·licitud perquè no manquin pastors a les nostres comunitats.

Un pica-pica fratern, preparat a la sortida de l’església, va completar aquell vespre festiu i esperançador.

Informa: Seminari Major

La voz de la iglesia