El proper dissabte 13 d’abril de 2024, al Seminari Conciliar de Barcelona, tindrà lloc, amb el lema “Aprendre/Ensenyar”, la XVIII Jornada de Mestres i Professors de Religió de Catalunya, organitzada pel Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

La Jornada, que es durà a terme de 9.30 a 17 h, comptarà amb una xerrada sobre “La pedagogia de Déu”, a càrrec de Jordi Cabenes, director del Col·legi Abat Oliba – Spinola, i una altra sobre “La identitat i el diàleg, un binomi irrenunciable per a l’ensenyament de la Religió”, a càrrec de Rafael Muñoz i Pepe Chisvert, delegats d’ensenyament de l’arquebisbat de Tarragona i del bisbat d’Urgell, respectivament.

Durant la Jornada, els assistents també podran participar en diversos tallers com ara sobre  “Veniu i ho veureu”, una proposta de creixement espiritual per infants i joves, la gestió emocional a l’aula o l’Aprenentatge – Servei a la classe de Religió, entre d’altres.

La XVIII Jornada de Mestres i Professors de Religió de Catalunya es clourà amb la celebració de l’Eucaristia, presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i bisbe responsable del SIERC.

 

Més informació i inscripcions