LLEIDA. Reunió del bisbe Salvador amb els pares i les mares de l’escola cristiana de Lleida

Data: 19 de febrer de 2020

El passat dilluns es van reunir amb el Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, els representants de la FAMPAEC, la federació d’associacions de Pares i Mares d’Alumnes d’escoles cristianes del Bisbat de Lleida.

A la reunió hi van participar les direccions dels centres escolars cristians, membres de les AMPES de la diòcesi que formen part de la Fundació Escola Cristiana, així com el vicari general i delegat d’Ensenyament de la diòcesi, Mossèn Lluís Sallan. També hi va assistir el president de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya, Albert Alegre.

Precisament, Alegre va animar als pares a implicar-se en l’educació dels seus fills. A més, va incidir en l’importància del moment actual en ple procés d’inscripcions. Alegre va defensar els drets dels pares a la lliure elecció de centre. Per la seva banda, el Bisbe Salvador va expressar la seva vinculació als col·legis que formen part de la Fundació Escola Cristiana. En la mateixa línia, el Bisbe Salvador va reivindicar la defensa de l’elecció de centre per part dels pares.

A la reunió també es van abordar la renovació dels càrrecs de responsabilitat de la FAMPAEC.

La veu de l'església