El Grup Kiabi (a través d’Itfas i Bunsha) i el Grup Social ONCE han lliurat a Càritas Catalunya un total de 30.000 peces de vestir per a infants, nadons i adults que seran distribuïdes entre famílies que es troben en greu risc d’exclusió i que estan ateses a través de les deu Càritas diocesanes amb seu a Catalunya.

Aquesta donació ha adquirit moltíssim més valor en les dues darreres setmanes en què s’han multiplicat per tres les sol·licituds d’ajuda a Càritas.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del conveni de col·laboració existent entre el Grup Kiabi i Fundació ONCE pel qual les dues entitats col·laboraran, duent a terme accions destinades a la lluita contra l’epidèmia del COVID-19 com és la compra d’Equipaments de Protecció Individuals (EPI ) que aniran destinats a personal de residències i centres gestionats per organitzacions de persones amb discapacitat.

La setmana passada aquesta donació solidària va arribar als magatzems de Càritas Diocesana d’Urgell on es va començar a classificar tota la roba i preparar la distribució a través de les Càritas diocesanes amb seu a Catalunya.