“Contagia solidaritat per acabar amb la fam” és el lema de la 62ª Campanya de Mans Unides que se celebra el diumenge 14 de febrer de 2021 i que se centra a denunciar les conseqüències que la pandèmia del coronavirus està tenint entre les persones més vulnerables del planeta. Desitja promoure la solidaritat entre tots els homes i dones com a única forma de combatre la pandèmia de la desigualtat, agreujada per la crisi sanitària mundial, que castiga amb la fam i la pobresa centenars de milions de persones en el món.

A totes les Diòcesis amb seu a Catalunya es recolliran fons per a diversos projectes de desenvolupament que Mans Unides enguany vol sufragar per a la millora de la vida i la seguretat sanitària de moltes famílies del Tercer món.

La campanya s’iniciarà aquest divendres dia 12 de febrer amb el Dia del dejuni voluntari  i segons Mans Unides pot ser el millor per convertir aquesta petita renúncia en alguna cosa gran. La idea és fer dejuni per saber el que se sent quan es passa gana i donar el que t’estalvies a aquesta organització que lluita contra la fam arreu del món. La història d’aquest dia es remunta a l’any 1960 quan Dones d’Acció Catòlica Espanyola van realitzar la seva primera Campanya contra la Fam, a partir de la qual s’ha anat configurant l’actual Mans Unides, ben coneguda arreu del món.