El coneixement i la vida al voltant del patrimoni cultural d’arrel religiosa és una dinàmica molt necessària per a la vida personal i social de la comunitat, essent un valor essencial.

Així, seguint l’aposta que ha fet el món de la cultura i el patrimoni per una #CulturaSegura, Catalonia Sacra ha decidit de mantenir la programació de l’Agenda 2020, que comptarà amb cinc activitats fins a la seva cloenda, el 21 de novembre.

En qualsevol cas, la realització de cada activitat s’adaptarà al que sigui normatiu en cada moment, i s’atendran immediatament les directrius anunciades pel Govern per pal·liar els efectes del coronavirus. En cas que es produeixin canvis, modificacions… Catalonia Sacra ho anunciarà a través dels seus canals de comunicació habituals (web, xarxes socials i butlletins digitals).

Les activitats programades són la conferència “Els 700 anys de la festa de Corpus de Barcelona” (23 d’octubre), la visita guiada “El Palau Episcopal de Tortosa” (7 de novembre), la visita guiada a “L’Església de Santa Maria de Besora” (14 de novembre), la conferència “La Custòdia gòtica de la Catedral de Barcelona” (20 de novembre) i la conferència “El retaule gòtic de la Mare de Déu dels Lliris de Bellpuig” (21 de novembre), que tancarà l’agenda 2020.