El dies 14, 15 i 16 de febrer els seminaristes i formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya van tenir una convivència de cap de setmana a València.

Van ser molt ben acollits pel Seminari Diocesà de València, a la població de Montcada. Allà van poder compartir una estona junts amb els seminaristes de València i els seus formadors.

Van visitar també diferents llocs de la ciutat de València, com la Basílica de Nostra Senyora dels Desemparats, la Catedral, amb la visita de la Torre del Miquelet, juntament amb una explicació i demostració del campaner, de la manera tradicional, que encara es manté, del toc de campanes manual en certs moments i dies festius.

Així mateix van poder visitar el Col•legi Seminari del Patriarca, on també resideixen uns quants seminaristes de València, o la bonica església de Sant Nicolau.

També van poder conèixer una realitat parroquial de la ciutat, concretament a la de Sant Joan de Ribera, on el Rector de la parròquia va explicar als seminaristes la pastoral que s’hi duu a terme i van participar en l’ eucaristia de la comunitat parroquial.

També van visitar la comunitat de monges de Iesu Communio a la població de Godella. Allà van assistir a una formació de la Mare fundadora Sor Verónica Berzosa, i van poder compartir una estona amb les monges de la comunitat.