La Santa Seu va presentar, dijous 27 d’octubre, el document de treball per a l’Etapa Continental del Sínode sobre la Sinodalitat. Aquest document, titulat «Eixampla la teva tenda» (Is 54,2), recull el resultat dels resums de la consulta a la primera fase del procés sinodal.

Accedir al text complet en català

 

La Secretaria del Sínode, segons es detalla a la introducció del text, va rebre les síntesis de 112 de les 114 Conferències Episcopals i de les 15 Esglésies Orientals Catòliques, a més de les reflexions de 17 dels 23 dicasteris de la Cúria Romana, així com les dels superiors i superiores generals, els instituts de vida consagrada i les societats de vida apostòlica, les associacions i moviments de fidels laics. També es van rebre més de mil contribucions de particulars i grups, així com les opinions recollides a través de les xarxes socials gràcies a la iniciativa del “Sínode Digital”.

«Eixampla la teva tenda» (Is 54,2) és un document de treball orientatiu i de referència per a la nova etapa del procés sinodal que va començar l’octubre de 2021 i s’estendrà fins l’any 2024.