Al migdia del dissabte 17 d’abril de 2021, la Santa Seu ha fet públic que el papa Francesc ha nomenat arquebisbe de Sevilla Mons. Josep Àngel Saiz Meneses. Mons. Josep Àngel Saiz Meneses és bisbe de Terrassa des de la creació de la diòcesi l’any 2004.

Mons. Josep Àngel Saiz Meneses  va néixer a Sisante (Cuenca) el 2 d’agost de 1956. L’any 1965 la família es va traslladar a Barcelona i es va instal·lar al barri de Sant Andreu de Palomar. Va ser ordenat prevere a la Catedral de Toledo el 15 de juliol de 1984 i el 1989 va tornar a Barcelona on va exercir diverses responsabilitats parroquials. El 6 de maig de l’any 2000 va ser nomenat Secretari General i Canceller de l’Arquebisbat de Barcelona. El 30 d’octubre de 2001 va ser nomenat Bisbe titular de Selemsele i Auxiliar de Barcelona i consagrat el 15 de desembre del mateix any a la Catedral de Barcelona.

A la Conferència Episcopal Tarraconense ha estat responsable del Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament, de la Comissió Interdiocesana d’Apostolat Seglar i del Secretariat Interdiocesà de Joventut i actualment és el responsable de la Comissió de Seminaris i la pastoral vocacional. Actualment, a la Conferència Episcopal Espanyola és membre de la Comissió Executiva.