El proper dissabte dia 25 de maig, al CaixaForum Barcelona, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc una nova jornada formativa en pastoral de la salut, organitzada pel Secretariat Interdiocesà de Pastoral de la Salut (SIPS), amb el lema Donar esperança en la tristesa. El tema proposat fa referència a la salut mental, concretament, a l’acompanyament i la curació de les persones que pateixen tristesa, pena o ansietat, amb la perspectiva de donar-los esperança.

La Jornada constarà d’una xerrada sobre “L’addicció a medicaments”, a càrrec del Dr. Toni Veciana Nogués, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona; una segona xerrada sobre “L’addicció a la pornografia”, a càrrec de Pablo Pons Gaspart, psicòleg i d’una darrera xerrada sobre “Ús, abús i addicció a les noves tecnologies, a càrrec de Roger Ballescà Ruiz, psicòleg de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell. Hi haurà, doncs, tres xerrades sobre les addicions, ja que moltes tenen com origen i com a conseqüència la tristesa.

Aquesta jornada formativa en pastoral de la salut està adreçada a persones voluntàries de la Pastoral de la Salut, professionals sanitaris, agents d’atenció espiritual i religiosa dels hospitals i persones interessades en aquestes qüestions.

Més informació i inscripcions: https://bit.ly/3ULHPkh