Els dies 1, 2 i 3 de juliol, al Seminari de La Seu d’Urgell ha tingut lloc la trobada de final de curs de tots els seminaristes del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. Fins aquests dies havien estat cadascú a la seva Diòcesi o llar familiar, o parròquia, confinats, i aquests dies han estat molt importants per retrobar-se i compartir les vivències dels dies de pandèmia així com enfocar l’aprofitament del temps d’estiu.

Els han acompanyat el Rector i el Vicerector així com el director espiritual, amb l’Arquebisbe Joan-Enric Vives que és el bisbe delegat per al Seminari Interdiocesà. Han estat tres dies intensos de comunió viscuda i amistat, de pregària, de reflexió i festa, així com d’excursions i de comiat dels alumnes de cinquè que ja acaben el temps de convivència comunitària al Seminari Interdiocesà a Barcelona.

Van residir al Seminari de La Seu d’Urgell, i han tingut una tarda de compartir a fons i llargament, destacant el que més els havia interrogat i servit del temps de pandèmia i de la situació dura de confinament, amb l’Eucaristia presidida per l’Arquebisbe Joan Enric. El dia 2 van tenir un temps de Recés amb una predicació del Vicari episcopal d’Urgell Mn. Antoni Elvira, i a la tarda una excursió a Sant Joan de l’Erm. Una festa de comiat, i el darrer dia, una excursió al llac d’Engolasters d’Escaldes-Engordany al Principat d’Andorra.