Els equips de les delegacions de Joventut dels bisbats de Catalunya i el bisbat de Mallorca que preparen el proper Pelegrinatge Europeu de Joves d’aquest estiu a Santiago de Compostel·la es van reunir el diumenge 26 de juny a Manresa. La trobada de treball comptà amb tots els equips que preparen el pelegrinatge, que foren acollits a la Parròquia de la Sagrada Família de Manresa.

La jornada començà amb la celebració de l’Eucaristia dominical amb la comunitat parroquial. A l’inici de la reunió es va fer una presentació de totes les persones convocades i de les tasques encomanades que durà a terme cada equip durant el pelegrinatge: logística, ruta, intendència, organització, litúrgia, dinamització, etc.  La resta del matí i la tarda es van dedicar a treballar per equips per tal d’anar concretant i perfilant tots els detalls per a la bona marxa del Camí i el bon servei als joves que hi participen.

Els Delegats i les delegacions van agrair la càlida i generosa acollida de Mn. Joan Antoni Castillo, Rector de la Parròquia de la Sagrada Família, i de l’equip de laics que van donar suport a la trobada i que van obsequiar-los amb una molt bona paella valenciana per dinar. Es va acabar la jornada amb una pregària d’acció de gràcies.