El Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears es va trobar entre el 30 de maig i el 2 de juny al Santuari de la Mare de Déu del Collell per celebrar la seva assemblea anual, que fou presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Francesc Conesa.

Durant l’assemblea es va fer la revisió del curs, del treball de les comissions i de l’organització del SIC. A l’assemblea fou convidat D. Manuel María Bru, delegat episcopal de catequesi de l’arquebisbat de Madrid, perquè orientés el treball formatiu dels delegats entorn de la institució del ministeri del catequista a partir del document “Orientaciones sobre la institución de los ministerios de lector, acólito y catequista” de la Conferència Episcopal Espanyola.

A més de la revisió d’aquest curs catequètic i de la formació dels delegats també durant l’assemblea es va programar el proper curs catequètic 2023-2024 establint el calendari de les formacions i jornades tant de la Catequesi com del Catecumenat. Així també es van preparar les jornades de formació de catequistes que tindran lloc al novembre al mateix santuari de la Mare de Déu del Collell.